Bedrijven en Clubs

Sportclubs en Verenigingen:

Fitlab werkt graag samen met clubs of verenigingen met ambitie die op zoek zijn naar een professionele begeleiding of omkadering. Dit kunnen clubs op topniveau zijn, maar ook recreatieve verenigingen voor wie een goede samenwerking op (para)medisch vlak een speerpunt is.

Door de jaren ervaring en het onderscheidende vermogen van FITLAB, kunnen wij op verschillende domeinen begeleiding bieden.

Dit kan de volledige medische en conditionele begeleiding van uw team betekenen, maar ook een aanvullende medische begeleiding die aansluit op de huidige verzorging.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw club? Wij ontvangen u graag voor een oriënterend gesprek.

 

Bedrijven:

Sporten tijdens de werkuren of pauzes leidt tot een bewezen win-win voor iedereen. Wat als FITLAB erin slaagt om uw medewerkers hun fitheid te verhogen. Indien uw werknemers professioneel worden begeleid door onze specialisten leidt dit automatisch tot meer dynamiek op de werkvloer en minder ziekteverzuim.

Als werkgever geef je zo het signaal aan je werknemers dat preventie van klachten en het welzijn centraal staan in uw bedrijf!

Samen sporten is immers ook de ideale teambuilding. Of het nu gaat om een sportincentive van één dag, samen toewerken naar een sportief doel of een sportcultuur op gang brengen binnen je bedrijf, FITLAB komt graag ter plaatse om te luisteren en te overtuigen.

Sodexo Sport & Culture Pass

Indien u in het bezit bent van de Sodexo Sports & Culture Pass, kan u deze gebruiken voor al onze diensten exclusief de medische consultaties. Het is een extralegaal voordeel dat toelaat tot €100 toe te kennen per medewerker en tot 57% te besparen ten opzichte van een salarisverhoging!

Draag zorg voor uw fysieke en mentale gezondheid en uw dagelijks leven zal er wel bij varen!

Wij helpen u ook graag in

Contactpersoon dataveiligheid

dpo@nottebohm.be

Cookie policy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.

Contact

Brasschaatbaan 28, B-2960 Brecht